Запоріжці увійшли до керівного складу Федерації триатлону України

 

У Києві відбулася Звітно-виборча Конференція Федерації триатлону України. Головним питанням  стало обрання нового очільника ФТУ.

На посаду претендувало одразу троє кандидатів – підприємець та спортивний функціонер Юрій Горобець з Білої Церкви, підприємець та спортсмен-аматор з Дніпропетровщини Андрій Половко, а також спортсмен-професіонал і тренер Олексій Щербіна з Запоріжжя.Екс-президент ФТУ Андрій Більда, який керував ФТУ впродовж 12-ти років, зняв свою кандидатуру і на четвертий поспіль термін не балотувався.

За результатами таємного голосування, новим президентом Федерації триатлону України на термін 2021-2024 включно більшістю голосів було обрано Юрія Горобця. Підприємець з Київщини отримав 8 голосів з 15-ти можливих, що дозволило йому здобути перемогу вже у першому турі. Андрій Половко набрав 5 голосів, Олексій Щербіна – 2.

Втім запоріжці все ж матимуть місця у керівному складі Федерації триатлону України — Олексія Щербіну обрано першим віце-президентом ФТУ,  а  Кирило Кривонос увійшов до складу віце-президентів Федерації триатлону України.

 

За матеріалами ФТУ