Четверо запорізьких легкоатлетів у топ-10 європейського рейтингу за результатами зимового сезону

Анна Касьянова

 

За результатами виступів у зимовому сезоні четверо представників Федерації легкої атлетики Запорізької області входять у топ-10 сезонного європейського рейтингу!

Найвищу позицію має Вікторія Ратнікова, яка в бігу на 60 м розташувалася на другій позиції, з результатом 7.21 сек, що приніс їй золото чемпіонату України в Сумах.

Високу третю сходинку у рейтингу багатоборок має Анна Касьянова, з результатом 4449 очок, продемонстрованим на змаганнях з п’ятиборства в Таліні, де Анна виборола срібло.

Четверте місце у континентальному рейтингу метальниць списа посідає Анна Гацько, з показником 60 м 45 см, який також приніс їй золото зимового чемпіонату України з метань у Мукачевому.

Олексій Касьянов знаходиться на дев’ятому місці серед семиборців, з показником 5958 очок, що дозволив йому завоювати бронзу міжнародних змагань в Талліні.

Також відзначимо Андрія Васильєва, який в європейському рейтингу спортсменів до 20 років має 16 позицію в бігу на 60 м, з часом 6.78 сек, що приніс йому золото чемпіонату України серед юніорів в Сумах.

 

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області