Президент Федерації легкої атлетики Запорізької області окреслив головні задачі на 2020 рік

 

Під час звітної зустрічі президент Федерації легкої атлетики Запорізької області Михайло Юрійович Букрєєв привітав колектив ФЛАЗО із вдалим 2019 роком, та подякував за чудову роботу:

-Коли хороша команда, то робота йде легко і злагоджено. Так було в 2019 році і, я думаю, у 2020 буде ще краще! У нас за цей рік пройшло бойове злагодження , переконаний це допоможе нам досягти ще кращих результатів 2020 року, які будуть виражені у медалях найпрестижніших змагань.

Хочу подякувати кожному спортсмену, тренеру, кожному представнику нашої федерації, за ту любов до своєї справи, з якої Ви підходите до своєї роботи. Окрему подяку хочу висловити всім, хто підтримує нашу федерацію і спортсменів — обласному спортуправлінню, обласній школі вищої спортивної майстерності, запорізькому обласному відділенню національного олімпійського комітету, комбінату «Запоріжсталь» який протягом багатьох років підтримує провідних легкоатлетів своїми стипендіями, нашому новому стратегічному партнеру, мережі фітнес-клубів «Sport Life» — в кожної медалі наших спортсменів є Ваша заслуга!

Одним з головних наших здобутків 2019 року, стало повернення легкоатлетів у запорізький манеж. Після двох років поневірянь, нарешті спортсмени мають комфортні умови для тренувань в зимовий період. Хочеться виразити вдячність компанії «Sport Life», бо це дійсно безпрецедентний випадок. Ми підписали меморандум присвячений приватно-державному партнерству, і більше двохсот наших легкоатлетів мають можливість безкоштовно тренуватися в кращій легкоатлетичній споруді країни. Ця розробка дає передумови для створення більш масштабної, ймовірно навіть всеукраїнської програми розвитку спорту за участі приватного бізнесу. Для «Sport Life» це не перший випадок, компанія дуже соціально-відповідальна, багато приділяє уваги професійному спорту. Легкоатлети Запорізькій області вдячні за можливість тренуватися в манежі, тут дійсно чудові умови, ми дуже задоволені, і сподіваємось що результати не змусять себе чекати!

Якщо говорити про завдання ФЛАЗО на 2020 рік, то звісно ми хочемо щоб якомога більше наших спортсменів потрапили на Олімпіаду в Токіо. Ще одна важлива задача — популяризація спорту. Адже одне з головних завдань федерації – залучення більшої кількості людей у легку атлетику. Працюватимемо над цим спільно з тренерським складом, щоб залучати молодих людей, навчати їх, і разом з ними перемагати!

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області