БК «Козачка-КПУ» подовжила переможну серію до восьми матчів

Після того як баскетболістки “Козачки-КПУ” провели серію матчів із конкурентками у Вищій Лізі і тричі програли в грудні, настав час виправляти турнірне становище. Нова серія перемог налічує вже 8 ігор поспіль. У черговому турі запоріжанки приймали на власному майданчику дівчат з Миколаївської СДЮШОР №4. Гості приїхали без основної розігруючої, що знизило і без того їхні не високі шанси на перемогу. У матчах із такими суперницями Олена Жержерунова традиційно чекає впевненої гри від своїх наймолодших баскетболісток.
У першому матчі з Миколаївською СДОЮШОР №4 Ксенія Панькіна оформила дабл-дабл – 17 очок і 12 підбирань. На своєму рівні відіграла Катерина Тихонова – 20 очок та 10 підбирань. Якісно себе проявила Махбуба Юнісова, яка реалізувала 3 з 3-х дальні кидки, віддала 6 передач і набрала 19 очок. У гостей контраргументів на таку гру не було. Лише Анна Чечоткіна, яка відіграла без замін, показала високу результативність – 23 очки, але цього було мало щоб уникнути розгрому — 81:46.

У другому матчі команди зіграли з кращим відсотком результативності, але в глобальному сенсі нічого не змінилося. Лише на підбираннях гра була рівною, в інших статистичних показниках “Козачка” повністю переважала гостей. 6 триочкових з відсотком 50 реалізувала Катерина Тихонова, набравши 30 очок. У Ксенії Панькіної 17 очок і 8 підбирань. 10 асистів у цьому матчі оформила Махбуба Юнісова. Запоріжанки впевнено виграли 93:60.

А от далі на “Козачку” чекають значно цікавіші протистояння. У лютому запорізькі дівчата зіграють у усією трійкою команд своїх конкуренток. У турнірній таблиці наша команда поки що третя. До плей-офф виходять чотири команди.

Прес-служба БК «Козачка-КПУ»