Карина Колеснік взяла участь в Ukrainian Combat Games

 

В  Броварах, на Льодовій арені ТРЦ «Термінал» відбулися Всеукраїнські Ігри єдиноборств (Ukrainian Combat Games). Цього разу ігри  вперше проходили  в міжнародному форматі протистояння двох країн Ураїна VS Польща. Протягом трьох годин більше  200 спортсменів мірялися силами у 12 видах єдиноборств, одразу на 5 спортивних майданчиках.

Найтитулованіші спортсмени з двох країн змагалися в таких видах спорту: карате, кікбоксинг WAKO, сумо, джиу-джитсу, таїландський бокс Муей-Тай, самбо, панкратіон, боротьба на поясах Алиш, ушу, кіокушинкай карате.

Чемпіонка світу, володарка повного комплекту медалей чемпіонатів світу, дев’ятиразова чемпіонка Європи Карина Колеснік, представила Україну у виставковому поєдинку з сумо. Як зазначили організатори, цю спортсменку знає весь світ, а ось побачити поєдинки наших борців на найвищому рівні в Україні — рідкісна можливість, тому і вирішили влаштувати виставкові змагання. Карина, яка нагадаємо є вихованкою василівського спортивного клубу «ХортА»,  у своїй зустрічі переконливо здолала тезку Карину Адилханян. На цій переможній ноті підопічна ЗТУ Романа Білки завершила успішний змагальний рік 2019, та пішла на невеличкі канікули. А вже на початку січня на нашу лідерку чекають нові міжнародні виклики.

 

СК «ХортА»