Запорізька багатоборка здобула срібло всеукраїнських змагань

 

В Одесі відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного п’ятиборства «На призи Олімпійського чемпіона М. Авілова» серед юніорів та юнаків. Федерацію легкої атлетики Запорізької області представили на змаганнях четверо вихованок ДЮСШ «Спартак» під керівництвом Миколи Івановича Кардача.

Найкращий результат продемонструвала Анна Бобровник, яка змагалася у п’ятиборстві серед спортсменок до 18 років. Запорізька багатоборка  встановила нові особисті рекорди у чотирьох видах програми:  виграла біг на 60 м з бар’єрами — 10.14 сек (PB), була другою у секторі стрибків у висоту 1.58 м (PB), першою у штовханні ядра — 11.73 м , показала кращий результат у стрибках у дожину — 5.34 м (PB), та другий в бігу на 800 м – 2:55.09 (PB). Набравши у підсумку 3107 очок, Анна посіла друге місце, і виконала І дорослий розряд!

Також порадувала новим особистим рекордом у приміщенні Вероніка Крамаренко. Стрибунка у висоту їхала до Одеси аби перевірити сили у своєму основному виді, і не прогадала, підкоривши планку у 1.73 см. Цей результат став кращим серед всіх учасниць змагань.

У змаганнях дівчат до 16 років шосте місце посіла Олена Кубасова, набравши 2002 очок. Дев’ятою була її сестричка Тетяна Кубасова з результатом  1496 очок. Відзначимо, що Олена показала перший результат у секторі стрибків у висоту — 1.43 м (PB) та другий в бігу на 800 м, теж з кращим особистим часом — 2:46.01 (PB). Сестри також покращили особисті рекорди у чотирьох, з п’яти видів програми.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області