У Запоріжжі стартував фінальний етап всеукраїнських змагань зі стрітболу серед закладів професійної освіти

Сьогодні у Запоріжжі на базі  центру професійно-технічної освіти водного транспорту стартував третій етап Всеукраїнських змагань з баскетболу 3х3 серед учениць закладів професійної освіти.

За звання кращих в нашому місті змагатимуться команди-переможці регіональних етапів змагань, а це збірні Черновицької, Полтавської,  Сумської Хмельницької, Дніпропетровської, та Запорізької областей.

Честь господарок змагань захищає збірна дівчат з Бердянська та Мелітополя, під керівництвом учениці Бердянського центру професійно-технічної освіти, Юлії Аляб’євої. У перший день змагань господарки здобули переконливі перемоги в усіх матчах. Тож маємо всі сподівання на те, що головний трофей всеукраїнських змагань вдасться залишити вдома.

 

— У нас дуже сильна стрітбольна команда, тож ми самі виступили з ініціативою провести фінальний етап змагань зі стрітболу серед дівчат в нашому місті. Забезпечили всі необхідні умови.  В першу чергу хочу подякувати директору Запорізького центру професійно-технічної освіти водного транспорту, цей заклад вже має досвід прийму всеукраїнських змагань – два роки тому тут проходив національний фінал змагань з волейболу, тепер ось стрітбол. Нажаль приїхало не так багато команд, як хотілося б бачити на всеукраїнському фіналі. Очікували вісім колективів, а доїхало шість, — розповів під час урочистого відкриття змагань начальник Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Андрій Муштай.

 

Учасниці фінального етапу національної стрітбольної першості грають між собою по колу. Заключні ігри відбудуться завтра, починаючи з 10-ї ранку.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ