Запорізька журналістка Анна Клименко виграла всеукраїнський конкурс телевізійних програм «Світ спорту»

 

 

 

Напередодні Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку Національний олімпійський комітет України продовжив добру традицію, започатковану 15 років тому, з проведення Всеукраїнського конкурсу телевізійних програм «Світ спорту». За традицією учасників конкурсу гостинно приймав Університет державної фіскальної служби в Ірпені, що на Київщині.

На розгляд журі, до складу якого увійшли відомі телевізійники, уславлені олімпійці та спортивні фахівці, надійшло 52 сюжети та програми від 25 творчих колективів та окремих авторів з 15 регіонів країни.

Раді повідомити, що перемогу у  XV Всеукраїнського конкурсу телевізійних програм «Світ спорту» в номінації «За найкраще розкриття ідей олімпізму», здобув фільм нашої шановної колеги Анни Клименко з ТОВ «МЕДІАГРУП АЛЕКС.ЮА» — «Яків Пункін. Життя у боротьбі».

Доречі, це вже друга перемога чарівної журналістки у національному телеконкурсі спортивних програм Торік Анна була відзначена за фільм про легендарного стрибуна у висоту Володимира Ященка «Геній висоти».