Запорізька журналістка Анна Клименко виграла всеукраїнський конкурс «Світ спорту»

 

В Університеті державної фіскальної служби в Ірпені відбулося нагородження лауреатів і номінантів ХІV Всеукраїнського конкурсу телевізійних програм «Світ спорту». Цей конкурс проводитися Національним олімпійським комітетом України вже 16 років за ініціативи Луганського обласного відділення НОК та його колишнього голови Миколи Кравченка.

Цього року на розгляд журі, у складі якого відомі телевізійні журналісти, діячі культури та мистецтв, уславлені олімпійці, свої роботи надіслали 36 організацій з різних регіонів країни й представили 105 телевізійних робіт. Кращих визначали у п’яти номінаціях.

Церемонію нагородження приурочили до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Вітали лауреатів та переможців конкурсу почесні гості — президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, ректор Університету державної фіскальної служби Павло Пашко, голова Київського обласного відділення НОК Ігор Малинський, перший заступник міського голови міста Ірпінь Олександр Маркушин і не тільки.

Особливо приємно відзначити, що переможцем одразу у двох номінаціях стала  представниця Запоріжжя – ведуча та журналіст телеканалу «Алекс» Анна Клименко.

Її фільм про легендарного стрибуна у висоту Володимира Ященка «Геній висоти» (оператор: Владислав Череватий) визнано кращим в номінації «Особистість у спорті». Саму ж Анну відзначено також за кращу авторську роботу!

Вітаємо Анну з подвійним успіхом, та зичимо подальшого підкорення професійних вершин!

Також радіємо, що запорізькі телевізійники продовжують чудову традицію участі у конкурсі «Світ спорту». Вже не перший рік жодна церемонія нагородження не проходить без участі представників нашого регіону!

 

«ЗА!спорт»