Турнір «Чоловіки в ринзі» вперше відбувся в Енергодарі

 

 

Минулих вихідних Енергодар вперше приймав турнір національної серії «Чоловіки в ринзі». Нагадаємо, цей формат передбачає змагання аматорів – людей, які почали займатися боксом в дорослому віці, а в повсякденному житті мають зовсім інші професії.

Рук «Чоловіки в ринзі» стрімко завойовує Запорізьку область – цілий ряд турнірів в такому форматі вже проведено у Запоріжжі, цього року вперше відбулося подібне свято боксу в Дніпрорудному, а днями залучили й Енергодар.

На ринзі, встановленому простонеба в центрі Енергодару, зійшлися команда господарів змагань  клуб «Маестро», та запорізький клуб «Беркут». Серед учасників, вік яких коливався від 18 до 41 року, були представники різних професій – бізнесмени, інженери, ресторатор і навіть поет. До речі, саме поет  Ярослав Ленциус, отримав спеціальний приз за найбільш видовищний поєдинок турніру.

Загалом цього дня боксувало в енергодарському ринзі 7 пар. З рахунком 4:2 перемогу святкували господарі ринга, таким чином взявши реванш у запоріжців за поразку навесні цього року.

 

  • Попереду у нас суперфінал турніру «Чоловіки в ринзі» — Збірна Запорізької області, до складу якої увійдуть кращі представники команд Запоріжжя, Дніпрорудого та Енеродару, прийматиме вдома Збірну України. Обіцяють приїхати боксери з Київа, Харкова, Одеси. Хочемо провести все дуже видовищно, на високому рівні, зраз плануємо, що це буде у готелі «Інтурист», — розповів президент запорізького клубу «Беркут», ініціатор проведення турнірів «Чоловіки в ринзі», Олександр Курніков.

 

Активну підтримку турніру «Чоловіки в ринзі» надає Запорізька міська федерація боксу.

 

  • Ми переконані, що важливий не лише спорт вищих досягнень, велику роль має і аматорський спорт. Ці мужні чоловіки, які не бояться вийти в ринг, та ще й при такій великій кількості глядачів, дають чудовий приклад молоді – залучитися до спорту ніколи не пізно. І це не лише здоров’я, а й нові друзі, емоції, інший стиль життя. Раді, що цей рух поступово розповсюджується у Запорізькій області, і запрошуємо всіх до боксерських залів регіону, — зазначив президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський.

 

«ЗА!спорт»