В Дніпрорудному вперше пройшов турнір з боксу «Чоловіки в ринзі» ВІДЕО

 

Цих вихідних за ініціативи Запорізької міської федерації боксу, в місті Дніпрорудному вперше відбувся турнір серед аматорів, в рамках знаменитого національного боксерського шоу «ЧОЛОВІКИ В РИНЗІ» Нагадаємо формат боїв чоловіки в рингу, або білі комірці, з’явився в Україні 2 роки тому. Змагання проводяться серед спортсменів, які почали займатися боксом у досить зрілому віці і представляють різні професії. З кожним роком до них долучаються нові прихильники.

 

— Ми бачимо, як розвивається географія боксу, саме аматорського та дорослого боксу. І це прекрасно, адже такі боксери дають чудовий приклад для молоді — сьогодні у ринзі інженери провідних підприємств Дніпрорудного, бізнесмени, люди різних професій. Такий приклад надихає молодь теж приходити у спортивні зали, — зазначив президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський.

 

Цього дня в самому центрі міста дебютант змагань, новостворений дніпрорудненський клуб «Гірник» під керівництвом Володимира Скрипника,  приймав на своєму ринзі чемпіонів України – запорізький «Беркут», на чолі з Олександром Курниковим. Попри відсутність досвіду новачок виявився упертим. Після двох стартових поєдинків рахунок був 2:0 на користь “Гірника”. У разі третьої перемоги господарів матч можна було б вважати завершеним. Але запоріжець Максим Котолевський приніс своїй команді надію, завдавши поразки дніпрорудненцю Олександру Смоліну.

 

Четвертий поєдинок повернув інтригу — “Беркуту” вдалося відновити рівновагу — 2:2. Усе мав вирішити останній, п’ятий, бій. І тут у ваговій категорії до 88 кілограмів дніпрорудненець Антон Левченко виявився сильнішим за запоріжця Олександра Гавриленка. У підсумку — 3:2 перемога “Гірника”.

 

Запорізька міська федерація боксу висловлює подяку  міському голові міста Дніпрорудне Юрію Коробову за підтримку розвитку боксу! Окрема подяка за організацію турніру Олександру Курникову, тренерам Запорізької команди Беркут Артему Гузенко і Андрію Луценко, тренерам команди Дніпрорудного —  Володимиру Скрипнику та Миколі Бурлі.

 

За матеріалами телеканалу Z