У Дніпрорудному вперше відбудеться турнір з боксу «Чоловіки в ринзі»

20 червня на Дніпрорудне чекає вечір боксу – вперше місто прийматиме змагання популярного нині формату «чоловіки в ринзі». Цей турнір, який ще називають змаганнями «білих комірців» , стрімко завойовує популярність в Запорізькій області, стараннями Запорізької міської федерації боксу Володимира Сосуновського та керівника клубу «Беркут» Олександра Курнікова.

Суть змагань в тому, що в ринзі зустрічаються не професіонали, а люди які мають зовсім інші сфери діяльності, і займаються боксом для душі. За роки проведення турніру «Чоловіки в ризі» у Запорізькій області, участь в такому турнірі брали професори, бізнесмени, сантехніки, прокурори, водії і не тільки. На думку ініціатора розвитку цього руху, президента Запорізької міської федерації боксу, Володимира Сосуновського, такі турніри сприяють розвитку та популяризації боксу не лише серед дорослої аудиторії, а й серед молоді та дітей – батьки залучають до тренувань своїх дітей, а приклад дорослих чоловіків, які не соромляться виходити в ринг, надихає спробувати бокс людей різних вікових категорій.

У Дніпрорудному турнір «Чоловіки в ринзі» відбудеться вперше, за підтримки міського голови Юрія Коробова. На ринзі, який буде встановлено просто в центрі міста, місцева команда дніпрорудненських аматорів «Гірник» прийматиме запорізький клуб «Беркут». За попередньою інформацією буде проведено шість поєдинків.

Головний суддя змагань – президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський. Супервайзер турніру – Олександр Курніков.

 

«ЗА!спорт»