Запорізькі боксери здобули п’ять нагород чемпіонату України серед юніорів і стали другими в командному заліку

З 7 по 13 жовтня Одеса приймала головний внутрішній старт року серед юних майстрів шкіряної рукавички – Чемпіонат України з боксу серед юніорів 2019.  Блискучий результат показали на змаганнях представники Запорізької області – п’ять  нагород, серед яких два золота, принесли нашій збірній високе друге місце командного заліку! Як повідомляє Запорізька міська федерація боксу, чемпіонами України стали мелітополець Айдер Абдураїмов (54 кг), тренер Сергій Оніщенко. Та Олександр Балабін, з Кирилівки (66кг), тренер Андрій Щетінін.

Срібло виборов Олександр Зеленський з Мелітополя (75кг) тренер Михайло Сербаєв.

Бронзовими призерами стали Іван Маруєв (60кг) з Оріхова, Ігор Дерновий. Та Савелій Супрунець  (70 кг) з Бердянська , тренер Ігор Сидоренко.

Запорізька міська федерація боксу вітає медалістів Чемпіонату України серед юніорів та їх тренерів, бажає подальших успіхів та обов’язково в такому складі потрапити на Олімпійські ігри!

 

Зазначимо, що за результатами змагань перше місце у загальнокомандному медальному заліку посіла збірна Донецької області. Друге місце за командою Запорізької області. Третє місце розділили між собою збірна Херсонської області та господарі змагань – команда Одеси.