Запорізькі легкоатлети здобули дві медалі чемпіонату України серед юніорів

 

Луцьк цими днями приймає чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. Другий день змагань приніс дві нагороди представникам Федерації легкої атлетики Запорізької області.

В секторі стрибків у висоту серед дівчат срібло виборола спортсменка ДЮСШ «Спартак» — Вероніка Крамаренко. Вихованка Миколи Кардача у кращій спробі підкорила планку в 1 м 75 см.

В бігу на дистанції 400 м у юнаків бронзу чемпіонату України здобув Микита Барабанов. Підопічний Костянтина та Олени Рураків фінішував з результатом 48.23 сек. За результатами чемпіонату України Микита, який представляє СДЮШОР «Металург», пройшов відбір на чемпіонат Європи серед юніорів, де виступить на дистанції 400 м, а також у складі естафети 4х400 м.

На п’ятому місці завершила чемпіонат України метальниця списа Карина Сімонець. Результат вихованки Анатолія Кушнірука – 30 м 02 см.

Шосте місце в фіналу бігу на 400 м посіла Анастасія Квітка, яку тренує Галина Місірук. Результат спортсменки — 1:00.41 хв.

До півфіналів зумів пробитися на коротких дистанціях Олександр Нічик. На 100-метрівці показав шостий результат в своєму забігу (11.22 сек), а на 200 м був п’ятим у забігу (23.03 сек). Нажаль пройти до фіналу спортсмену не вдалося. Тренують спортсмена Сергій Буренко та Володимир Багрін.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області