«Агробізнес» на класі перемагає «Металург»

Команда з Волочиська вийшла на чисте перше місце в чемпіонаті, запоріжці залишаються одноосібним аутсайдером

31.08.2019. Чемпіонат України. 6 тур. Стадіон «Юність» (Волочиськ) ФК «Агробізнес» – МФК «Металург» 2:0 (1:0)

Голи: Черненко (9), Семенець (70)

«Агробізнес»: Чернобай, Гарсія (Бойчук 77), Юхимович, Гагун, Думанюк (Вергун 62), Кухарук, Семенюк (М. Когут 74), Груша (Зінкевич 62), Черненко, Сікорський (Семенець 68)
Головний тренер: Остап Маркевич

«Металург»: Петриченко, Рудика, Кулинич, Бєлоусов, Ковальчук, Разуваєв, Сарапій, Петров, Могильний (Загоруйко 80), Сачко (Черній 76), Щебетун (Лихобабенко 73)
Головний тренер: Іван Богатир

Попередження: Семенюк, Гарсія – Сачко, Щебетун, Черній

Вже звично в домашніх матчах «Агробізнес» дуже потужно проводить стартовий відрізок, хоча першими мали шанс відкрити рахунок якраз «металурги». Небезпечний штрафний виконував Едуард Сарапій, але влучив у стінку. Швидко господарі відповіли своїм моментом – пожежу в штрафному запоріжців загасив Олексій Разуваєв, який вибив м’яч з лінії власних воріт у другому матчі поспіль. Та на 9-ій хвилині вже ніхто не врятував «Металург» від неминучого. Руслан Черненко головою замкнув передачу Сергія Семенюка на дальній стійці – 1:0.

«Агробізнес» далі тримав гру під своїм контролем. Найкращий бомбардир команди Ігор Сікорський змарнував дві нагоди. Спершу він не реалізував вихід віч-на-віч з Богданом Петриченком, а у другому епізоді голкіпер «Металург» відбив удар головою з близької відстані. Усередині тайму запоріжцям нарешті вдалося вирівняти гру. Був момент у Вадима Петрова на 31-ій хвилині, коли той підступно пробивав у дальній кут – м’яч розминувся зі стійкою. По-справжньому небезпечними моментами у першій половині команди більше не запам’ятался.

Другий тайм не мав суттєвих відмінностей від першого, адже «Агробізнес» й надалі контролював перебіг подій. «Металурги» мали шанси лише зі стандартів, які сьогодні, на жаль, не йшли у команди. Найкраще виконання продемонстрував Денис Бєлоусов, коли Сергію Чернобаю вдалося витягнути м’яч з самої дев’ятки! Цей епізод стався на 62-ій хвилині. До цього ще раз від душі приклався по м’ячу з далекої відстані Вадим Петров, але все марно.

Натомість як потрібно реалізовувати свої моменти наочно продемонстрував Богдан Семенець. Він вийшов на поле і через дві хвилини розібрався у ситуації, як і має робити форвард. Удар майже з лінії штрафного майданчика виявився гольовим – 2:0. Після цього необхідних резервів у «Металурга» не віднайшлося. Відтак, команда Івана Богатиря поступилася лідеру чемпіонату – 0:2.

Наступну гру в Першій лізі запорізький клуб проведе на «Славутич-Арені» 4-го вересня у середу проти львівського «Руху». Початок матчу о 18-ій 00.

 

Прес-служба ГФК «Металург»