Запорізькі легкоатлети зібрали медалі на чемпіонаті сусідньої області

На чемпіонаті Дніпропетровської області , що пройшов вчора Дніпрі, перевірили сили запорізькі спортсмени. Тест видався вдалим! На дистанції 100 м у чоловіків всі три призові місця були за спортсменами Федерації легкої атлетики Запорізькиої області. Першим фінішував Роман Кравцов – 10.5 сек, другим став Ян Конящий – 10.8 сек, третім фінішував Павло Котенко – 11.0 сек.

На дистанції 1500 м у жінок чудово виступила Анастасія Ткачук. Для спортсменки, яка тільки повертається в стрій після народження донечки, це був перший офіційний старт на 1500 м. Попри це Настя показала чудовий результат 4.21.0, який став не лише першим серед жінок, а й перевершив навіть краще чоловіче досягнення на цих змаганнях.

Запорізький багатоборець Артур Суюнов відточував на чемпіонаті у сусідів біг на 110 м з бар’єрами. У цій дисципліні спортсмен став першим, показавши результат 15.5 сек.

Зазначимо, що у Дніпрі запоріжці перевірили сили перед Командним чемпіонатом України серед дорослих та молоді, який 25-26 липня відбудеться в Луцьку.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області