У Запоріжжі відбудеться круглий стіл з питань розвитку спорту

Голова Асоціація спортивних організацій Антон Карнаух звернувся до кандидатів в народні депутати України, що балотуються від Запоріжжя та Запорізької області з проханням поділитися своїми програмними тезами щодо підтримки та розвитку спорту, формування здорового способу життя в Україні та Запорізькій області зокрема.

Пост Антона Карнауха викликав бурхливу дискусію не лише серед громадських діячів, спортивних функціонерів, представників різних федерацій, відгукнулися й наші з вами потенційні обранці – як мажоритарники, так і ті кандидати, що йдуть за списками партій.

На нашу думку, це позитивна тенденція, оскільки здоров’я нації є важливим для кожного. Це дає надію на те, що у перспективі спорт нарешті вийде на одне з пріоритетних місць в діяльності народних обранців!

Тому ми вирішили перевести цю дискусію з інтернет-середовища – на очну платформу, і отримали схвальний відгук у багатьох обранців.

Ідея знайшла живий відгук і в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА, в особі його начальника Наталя Власова, яка виступила з ініціативою виступити співорганізатором змагань.

Наша багатотисячна платформа, яка зібрала понад 70 громадських організацій, представників понад 50 видів спорту, спортивних функціонерів та власників оздоровчих комплексів та клубів має розуміння розвитку здорової нації. Серед нас ті, хто дійсно любить, розвиває спорт, і без перебільшення присвячує йому своє життя.

Ми маємо бажання поспілкуватися з тими, хто хоче представляти Запорізький край у Верховній Раді України, знайти спільну мову та розставити пріоритети з тими, хто змінюватиме нашу країну на краще найближчі чотири роки.

Отже, призначаємо зустріч спортивному активу Запоріжжя і кандидатам в Народні Депутати України – кожен зможе поставити наболілі запитання, висловити свої пропозиції, обговорити разом шляхи розвитку професійного спорту і популяризації здорового способу життя.

Участь в круглому столі візьмуть також представники обласної влади, керівники федерації різних видів спорту, профільні спортивні фахівці. Ми запрошуємо кожного до відкритого діалогу.

Давайте зустрінемось і обговоримо наболілі питання та запропонуємо шляхи їх вирішення, аби наступні чотири роки не жалітися що влада нічого не робить для спорту. Ми, дійсно, хочемо підтримати тих кандидатів, які не на словах, а на ділі разом із нами допоможуть #обрати_свій_спорт майже 2 мільйонам мешканців запорізької області.

Отже чекаємо вас за на круглому столі «СТВОРИМО СПОРТИВНЕ ЛОБІ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ!» 15 липня, о 16.00 у готелі «Інтурист», 2 поверх.

Організатори: Асоціація спортивних організацій, Управління молоді, фізичної культури  і спорту Запорізької облдержадміністрації

 

Формат заходу: дискусія//питання-відповідь//презентація програми розвитку спорту кандидатами.

Хронометраж виступів рівнозначно визначатиме модератор.

Тривалість заходу: 2 години.