Запорізька міська федерація боксу анонсує серію цікавих турнірів

 

Початок травня обіцяє бути цікавим для місцевих шанувальників боксу – серія цікавих турнірів  відбудеться в Запоріжжі і області за підтримки Запорізької міської федерації боксу. Перший з них вже стартував у Оріхові – цими днями там проходить відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків.

 

  • З таких маленьких турнірів і починається великий бокс. Адже змагання це не лише визначення кращих, а й популяризація нашого виду спорту, залучення до нього нових прихильників. Важливо щоб в усіх маленьких і великих містах проходили змагання, аби приходили глядачі, щоб у хлопців які сьогодні у глядацькому залі загоралися очі, і завтра вони вже приходили до залів на тренування. Я дуже вдячний міському голові Оріхова Сергію Герасименко, засновнику та тренеру оріхівської школи боксу Ігорю Дерновому, депутату міської ради Володимиру Маруєву, заступнику міського голови Миколі Вінніченко, за те що ці змагання відбуваються, — відзначив президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський.

 

Наступний цікавий турнір відбудеться 9 травня у Запоріжжі – в парку «Дубовий гай» знов проходитиме зустріч «білих комірців» — аматорів, які прийшли в бокс у дорослому віці і залучилися до професійних занять.

А 11 травня боксерське свято чекає на Степногірськ, там за ініціативи Запорізької міської федерації боксу відбудеться турнір, участь в якому візьмуть молоді боксери Запорізької області.

 

«ЗА!спорт»