Запорізька федерація ушу гучно відзначила 30-річний ювілей

Гарний настрій, подарунки, феєрверки, а головне – багато-багато друзів! Що ще потрібно для найкращого дня народження? Все це і навіть більше, було на святкуванні 30-річного ювілею Запорізької федерації ушу, що відгриміло минулої суботи у спортивному комплексі «Мотор-Січ».

Ті хто стежить  за спортивним життям Запоріжжя, знають – місцева федерація ушу все за що береться, робить по максимуму, з любов’ю та фантазією. Ось і в день народження вирішили обійтися без традиційного сценарію. Замість цього влаштували Кубок Чемпіонів – змагання серед своїх кращих вихованців.

Боротьба за почесний трофей перетворилася на справжнє шоу, в якому спортсмени виходили на поміст у супроводі спецефектів, наче супер зірки. Участь у Кубку Чемпіонів взяли сімнадцять провідних ушуїстів області, серед яких переможці та призери чемпіонатів світу, Європи, багаторазові чемпіони України.

У змаганнях з таолу серед дівчат Кубок виборола бердянська спортсменка Олександра Березіна. Друга – Олександра Бурдакова,  третя – Катерина Кондрашова.

У чоловіків трофей здобув Олександр Тютюник. Друге місце посів Максим Пасько, третє – Максим Корпань.

У змаганнях з ушу саньда у вазі до 56 кг переміг Данило Пєтін. А у категорії до 65 кг – Олег Лисков.

Звісно Кубок чемпіонів не єдине, чим радували цього дня численних глядачів. Ще півсотні спортсменів продемонстрували показові виступи,  як завжди шквал емоцій викликала поява китайських драконів, а ще були сюрпризи від тренерів, численні подарунки та привітання.

Впевнено можна сказати, що свято вдалося! І тепер навіть важко уявити чим дивуватиме Запорізька федерація ушу на своєму наступному ювілеї!

«ЗА!спорт» щиро вітає Запорізьку федерацію ушу з ювілеєм. Ви найкращі, і хай так триватиме й надалі!

 

Олена Назаренко, «ЗА!спорт»