Запоріжців запрошують на масову зарядку на честь Всесвітнього дня здоров’я

 

 

 

Всесвітній день здоров’я (World Health Day) відзначається щорічно 7 квітня, в день створення Всесвітньої організації охорони здоров’я (1948 рік). З того часу до складу цієї організації увійшли 194 країни світу.

Відзначення Дня здоров’я стало традицією з 1950 року, і щороку присвячується різним темам. Відповідні пропагандистські заходи проводяться задля того, аби люди могли зрозуміти, як багато значить здоров’я в їхньому житті.

З метою привернення уваги кожного жителя нашої області до нагальних проблем здоров’я молодого покоління, популяризації здорового способу вже декілька років поспіль Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації проводить тематичні заходи. Цей рік не став виключенням і присвячується популяризації ігрових видів спорту.

Напередодні Всесвітнього дня здоров’я відомі запорізькі спортсмени, тренери, військові, студенти закладів вищої освіти, школярі, молодь трудових колективів підприємств, організацій та установ, а також молодіжні громадські організації об’єднується на фізкультурно-оздоровчому заході «Руханка», аби довести що здорова нація – це розвиток, становлення та майбутнє нашої країни. Та лише спільними діями ми зможемо здолати певні проблеми та негативні явища у молодіжному середовищі.

 

Захід відбудеться 5 квітня, о 09.00 на площі Фестивальній. Очікується що участь у Руханці візьме близько тисячі осіб! Приєднатися до зарядки запрошують всіх бажаючих!

 

 

Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА