Завтра запоріжців запрошують на Олімпійський День

 

Найближчої суботи, 9 червня, до Запоріжжя завітає масовий спортивно-видовищний захід — Всеукраїнський Олімпійський день. Місцем його проведення організатори — обласне відділення Національного Олімпійського комітету України, управління молоді, фізичної культури та спорту, департамент освіти та науки облдержадміністрації та Запорізька міська рада — обрали алею Трудової Слави, що розташована в центрі міста (зупинка транспорту — бульвар Шевченка).

 

Учасниками дійства можуть стати сотні, а, можливо, й тисячі запоріжців – від дошкільнят до сивочолих ветеранів, На бігових дистанціях суботнього дня змагатимуться школярі, учні професіонально-технічних училищ, студенти вузів, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, ветерани спорту, всі бажаючі, які матимуть дозвіл лікаря…

 

Кожен з учасників, незалежно від зайнятого місця, отримає Сертифікат за підписом двох президентів – Томаса Баха (МОК) и Сергія Бубки (НОК України). А призерів, звісно ж, чекатимуть ще й нагороди та сувеніри від Національного Олімпійського комітету.

 

Урочисте відкриття Олімпійського дня-2018 відбудеться о 9:50.

 

Запорізьке обласне відділення Асоціації спортивних журналістів України