В Запоріжжі знайшли господарів відзнаки кращих спортсменів січня і лютого

 

Під час відкриття обласного фіналу «Олімпійського лелеченя» знайшли своїх господарів нагороди кращих спортсменів місяця у Запоріжжі в січні і лютому. Першою цього року конкурс, який проводять обласні відділення  Національного Олімпійського Комітету України та Асоціації спортивних журналістів України, виграла легкоатлетка Анастасія Ткачук.  На командному чемпіонаті України, який проходив у Запоріжжі, Анастасія стала головною героїнею збірної області, завоювавши три золотих медалі на дистанціях 800 і 1500 м, а також в естафеті 200 + 400 + 600 + 800 м. Кращим тренером став наставник Анастасії – Костянтин Рурак.

В лютому кращим спортсменом області також став легкоатлет – представник ДЮСШ «Локомотив» Ян Конящий. На міжнародній матчевій зустрічі в Білорусі, де силами мірялися легкоатлети-юніори з восьми країн, Ян завоював два срібла — в бігу на 60 м і в складі комбінованої естафети 4Х200 м. відзнаку тренера місяця отримав його наставник — Сергій Буренко.

Також відзначили стрибуна у воду, фіналіста Олімпійських Ігор в Ріо – Максима Долгова та його тренерку Ірину Журавльову. Цей тандем посів друге місце в обласному конкурсі кращих спортсменів регіону за підсумками 2016 року.