Запорізький спринтер Андрій Васильєв відкрив зимовий сезон особистим рекордом

На 29-х “Різдвяних стартах”, які цих вихідних відкрили календар національних змагань  в Україні, потужною була конкуренція на чоловічій 60-метрвці. Всі лідери чоловічого спринту розпочинали сезон саме в Києві, і конкуренція спонукала хлопців до результату.

Беззаперечним лідером став на 60-метрівці запорізький легкоатлет Андрій Васильєв. Ще у забігах запоріжець оновив особистий рекорд у приміщенні – 6,66. А в фіналі покращив його до 6,61.

«Як для першого старту — я дуже задоволений цим результатом. Навіть не очікував від себе такого. Але знав, що добре провели передзмагальний період, і все одно — це було неочікувано. готувалися до сезону переважно у Мукачево на зборах, а вже в грудні були у Києві.

Сподіваєшся виступити на чемпіонаті світу в Глазго? Подивимось, я не дуже люблю загадувати, але зроблю все, що від мене залежить, щоб бути там – ще швидше точно пробіжу!» — прокоментував свій успіх Андрій Васильєва пресслужбі ФЛАУ. 

Друге місце “Різвяних стартів” в бігу на 60 метрів посів Ерік Костриця, з повторенням РВ – 6.68. Третє місце у Станіслава Коваленка – 6,77.

Джерело: Жорстка Атлетика

Фото: Павло Кубанов