У Запоріжжі в підземному укритті нагородили найкращих спортсменів області

З нагоди Дня фізичної культури та спорту у Запоріжжі всьоме відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Sport Star 2023», який організовує Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА. Традиційно під час свята нагороджують найкращих спортсменів і тренерів у різних номінаціях, а також спортивних управлінців та функціонерів. Особливістю цьогорічної церемонії стало те, що її проводили в підземному укритті.

Цього року лауреатами конкурсу стали:

 «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту 2023»

Насібов Парвіз Паша-огли (греко-римська боротьба)

«Краща спортсменка з олімпійських видів спорту 2023»

Бабак Людмила (веслування на каное)

«Кращий спортсмен з неолімпійських видів спорту 2023»

Бобков Юрій (шашки)

«Краща спортсменка з неолімпійських видів спорту 2023»

Воскресенська Анастасія (бодібілдінг)

«Сильні духом 2023»(паралімпійський спорт)

Гаращенко Кирило (плавання)

Помазан Марія (легка атлетика)

«Кращий тренер  2023»

Євгеній Чертков (греко-римська боротьба)

 «Олімпійська надія 2023»

Андрій Васильєв (легка атлетика)

 «Краща команда з ігрових видів спорту 2023»

ГК «Мотор»

-Сьогодні ми відзначаємо найкращих тренерів та спортсменів, учасників світових змагань, олімпійських, паралімпійських ігор. Незважаючи на війну, розуміємо — спорт зупинити неможливо, адже ми продовжуємо боротись та перемагати. Завдяки нашим чемпіонам, зокрема й запорізьким, на всіх міжнародних аренах лунає український гімн та піднімається синьо-жовтий стяг. Подолаємо все! — зазначила начальниця Управління фізичної культури, молоді та спорту ОДА Наталія Власова.

За сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Запорізької області в умовах воєнного стану очільник ЗОВА Юрій Малашко вручив подяки голові відокремленого підрозділу всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств Карлену Азізяну, старшому тренеру з дзюдо КЗ «ОСДЮСШОР з боротьби вільної і дзюдо» ЗОР Євгену Брехову, директору ДЮСШ «Локомотив» Євгену Морозову, директору Департаменту спорту, сім’ї та молоді ЗМР Владиславу Ковпаку, тренеру-викладачу Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «МОТОР-СІЧ» зі стрибків у воду Тетяні Туровій.