Дмитро Замотаєв представить Україну на Європейських іграх у Мінську

 

Лічені тижні відділяють чоловічу та жіночу Національні боксерські збірні України від початку виступів на головних спортивних Іграх Європейського континенту. З 21 по 30 червня провідні спортсмени нашої держави розпочнуть боротьбу за нагороди на II Європейських іграх у Мінську (Білорусь).

Вчора, під час відкритого тренування збірних команд України з боксу на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі, було оголошено склад національних команд на головні змагання континенту.

Увійшов до складу національної команди і представник Запорізької області Дмитро Замотаєв, який виступить у ваговій категорії 52 кг.

Зазначимо, що для Дмитра це будуть вже другі Євроігри в кар’єрі. На попередніх, 2015 року у Баку, Замотаєв виборов бронзову медаль!

 

Загалом  на перших Європейських іграх в Азербайджані, Національна збірна України з боксу здобула п’ять медалей. Срібло приніс України вихованець запорізької школи боксу, а нині представник Київщини Геворг Манукян (91 кг). А бронзовими призерами стали: Дмитро Замотаєв (49 кг), Віктор Петров (64 кг), Ярослав Самофалов (69 кг) та Олександр Хижняк (81 кг).