Недорогі та функціональні: топ доступних телевізорів у 2023 році

Сучасні телевізори мають безліч функцій, які роблять їх зручними, практичними та багатофункціональними. І за ці можливості необов’язково віддавати річний бюджет — існують моделі, що поєднують високу якість зображення, звуку і дизайну з доступною ціною.

Сучасні телевізори мають безліч функцій, які роблять їх зручними, практичними та багатофункціональними. І за ці можливості необов’язково віддавати річний бюджет — існують моделі, що поєднують високу якість зображення, звуку і дизайну з доступною ціною. Розповідаємо про три такі телевізори, які можна купити у 2023 році.

Xiaomi-Mi-QLED-TV-4K-55-Featured-03.jpg?resize=1568&w=1568

Xiaomi Mi TV Q1E 55 — пізнати переваги QLED

Це один із найпопулярніших телевізорів бренду Xiaomi, який використовує технологію QLED. Завдяки квантовим точкам, що випромінюють світло різних кольорів залежно від розміру, пристрій забезпечує яскраву, насичену та реалістичну передачу кольору.

Xiaomi Mi TV Q1E 55 підтримує роздільну здатність 4K, частоту оновлення 60 Гц і контрастність 5000:1. У модель вбудований голосовий помічник Google Assistant, що дозволяє управляти телевізором голосом, а також інтегруватися з іншими розумними пристроями в будинку. На сайті АЛЛО можна купити телевізор зі знижкою за 19999 ₴, що робить Xiaomi Mi TV Q1E 55 одним з найдоступніших QLED-телевізорів на ринку.

Samsung UE43CU7100UXUA — ігрова панель з якісним звучанням

Це телевізор для любителів ігор, основна перевага якого — алгоритм Motion Xcelerator. Він усуває лаги та затримки, щоб надати користувачеві перевагу перед суперниками. І для цього не потрібно постійно перемикатися між налаштуваннями — ігровий режим вмикається автоматично. Досить запустити тайтл і телевізор оптимізує налаштування зображення та звуку для максимального занурення в ігровий процес.

Ще одна особливість пристрою — чип Crystal Processor 4K, який працює в парі з HDR10+, адаптуючи яскравість і контрастність зображення в реальному часі. Навіть якщо контент не підтримує широкий динамічний діапазон, процесор поліпшить його кольоровідтворювання для більш приємного візуального досвіду.

Телевізор отримав діагональ 43 дюйми, роздільну здатність 4K і володіє потужною акустичною системою Dolby Atmos, яка створює об’ємний і реалістичний звук. Технологія Object Tracking Sound Lite відстежує те, що відбувається на екрані, і спрямовує звук таким чином, щоб це створювало ефект занурення. Samsung UE43CU7100UXUA коштує 16499 ₴, і це одна з найвигідніших пропозицій для гравців.

LG 32LQ63006LA — HDR10 Pro та інтелектуальний контроль зображення

Остання панель у нашому списку буде цікава тим, хто шукає компактний і функціональний варіант, який підходить для невеликих приміщень. Пристрій отримав діагональ 32 дюйми при роздільній здатності Full HD, що можна вважати ідеальним співвідношенням для бюджетної моделі.

Серед переваг пристрою виділяють дві основні:

  1. Підтримку HDR10 Pro — поліпшеної версії HDR10, яка збільшує деталізацію темних і світлих ділянок зображення.
  2. Функцію AI Picture, яка аналізує тип контенту та автоматично коригує налаштування зображення для кращої якості.

При ціні 10999 ₴ LG 32LQ63006LA отримує звання найдешевшого телевізора з підтримкою HDR.