Два срібла чемпіонату України U20 з греко-римської боротьби здобули запоріжці

 

У селі Колодинка, Рівненської області, пройшов  Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 20-ти років.

Змагання були відбірковими на Чемпіонати Європи і Світу та зібрали більше 150 молодих спортсменів з усієї України.

Двічі побували на п’єдесталі пошани «класики» із Запоріжжя, причому обоє зупинилися за крок від чемпіонства, виборовши срібні медалі.

Так у вазі до 55 кг КМС Віктор Крандаков здобув три впевнені перемоги над суперниками  з Вінниччини, Дніпропетровщини та Полтавщини, і лише у фіналі поступився представнику Донецької області. Таким чином в доробку Віктора срібло чемпіонату України, приємним бонусом до якого є виконаний норматив «Майстра спорту України». Спортсмен представляє ДЮСШ № 6, тренер — ЗСУ Карпенко О.О

Так само срібна медаль чемпіонату України дозволила підвищити звій статус іншому запорізькому КМС. У вазі до 60 кг Ярослав Бібля. Цей спортсмен переміг на шляху до фіналу трьох господарів килима – представників Рівненської області, а у фіналі поступився одеситу і теж має друге місце національної першості. Ярослав Представляє КДЮСШ «Динамо», тренер Чернишов Р.І.