Найтитулованіший дзюдоїст України Георгій Зантарая організував масштабний волонтерський рух у Києві

 

Пергий в історії України чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая вс дні війни перебуває у столиці Укоаїни, де разом з друзями всіляко допомагає киянам, які потерпають від наслідків російського вторгнення.

Спортсмен розповів,  що за 26 днів війни йому та однодумцям вдалося організувати місце та діяльність волонтерів, які співпрацюють з ресторанами та надають їжу для військових; годують  обідами сотні мешканців Києва; видають сухпайки нужденним; доставляють медикаменти у місцеві лікарні, воїнам, а також тим, хто це потребує; допомагають транспортувати людей до Львова і ще багато іншого.

Україна переживає повномасштабне вторгнення росії.

Ви щодня бачите як небайдужі люди займаються транспортуванням людей з окупованих територій, допомагають потребуючим з житлом, їжею, а також підтримують українську армію… Сильну українську армію.

У свій час я вже був змушений пережити одну війну 1992 і виїхати з країни де народився — сюди, в Україну🇺🇦 Тому зараз для мене найпріоритетнішим є зробити все, щоб українці (серед яких і вся моя сім‘я) жили в мирній, перспективній країні.

Друзі та колеги з інших країн, дякую за ваші повідомлення зі словами підтримки та за регулярну гуманітарну допомогу! Ми обов’язково переможемо🇺🇦

Весь світ з Україною! — написав Георгій Зантарая на своїй сторінці у Facebook