«Орбіту-ЗНУ-ЗОДЮСШ» поступається «Аланті» 

Завдяки сьогоднішній звитязі дніпрянки усунули «Орбіту-ЗНУ-ЗОДЮСШ» з третьої сходинки турнірної таблиці регулярного чемпіонату.

24.01.2022
Волейбол. Чемпіонат України-ДМАРТ. Суперліга. 8 тур.
«Аланта» (Дніпро) — «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» (Запоріжжя) 3:0 (25:23, 25:16, 25:20)
У принциповому протистоянні якось не заладилось від самого початку. Запоріжанки віддали ініціативу 0:3 та протягом усієї першої партії були у ролі наздоганяючих. Втім, як не намагались надолужити незначне відставання — марно. Надія на більш-менш сприятливий результат зажевріла наприкінці сету, коли за рахунку 14:23 підлеглим Гарія Єґіазарова вдалося утворити спурт — 8:0 (!) та впритул наблизитись до дніпрянок — 22:23. Однак, спортивне везіння і цього разу було на боці підлеглих Артема Дигтяренка, які все одно довели партію до перемоги — 25:23.
Не зуміли наші дівчата знайти у собі сили для рівної боротьби і у другому сеті. Хоча тренерський штаб “Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ” зробив усе можливе аби “перекроїти сценарій” — на гру господарок не впливали ані “хвилини” від головкома, ані заміна зв’язки — альтернативу Станіславі Парфьоновій намагались відшукати в особі Катерини Гужви… Натомість волейболістки “Аланти” господарювали на домашній арені запоріжанок та спромоглися на зміцнення попереднього локального успіху — 25:16 та 2:0 на користь дніпрянок.
Напевно більшість із вболівальників нашої команди, які були присутні на матчі, або спостерігали за перебігом подій завдяки онлайн трансляції, відчули повернення у гру “Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ” у третьому сеті. Запоріжанки деякий час поступались, потім мінімально почали лідирувати у рахунку… і знову віддали кінцівку. 19:25.
0:3 від принципового опонента — не вирок, але, погодьтесь, потужний сигнал. Такі зустрічі скоріше хочеться забути. Хоча, мабуть, у нашому випадку — навпаки. Про цей матч тепер потрібно як слід пам’ятати! Отже, ВІРИМО у команду, тримаємо кулаки і сподіваємось, що після таких “емоційних” поєдинків кожна із гравчинь зробить потрібні висновки і знову повірить у себе 👊
ГОЛОВНЕ — якнайшвидше повернути впевненість, якої нам сьогодні забракло. Рухаємося далі… інтрига як ніяк 😉
📌 Сьогодні “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” проведе перенесений матч дев’ятого туру чемпіонату. На ігровій арені СК “ЗНУ” об команда 11-й приймає “Полтавчанку-ПНПУ”.