«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» зустріне новорічні свята на третьому місці турнірної таблиці Суперліги

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні
Запоріжанки перемогою над принциповим суперником підсумовують ігровий календарний рік

Чи встигнуть оговтатись після образливого програшу «Хіміку» підлеглі Гарія Єґіазарова до непростої зустрічі із вінничанками? Це головне питання, яке мабуть турбувало вболівальників «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» до початку матчу проти господарок майданчика. Врешті-решт для наших дівчат все сталося напрочуд чудово.
25.12.2021
Вінниця. Спорткомплекс “СКА” (вул. Академіка Янгеля, 48).
Волейбол. Чемпіонат України-ДМАРТ. Суперліга. 7 тур.
«Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» (Вінниця) – «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» (Запоріжжя) 1:3 (17:25, 12:25, 25:21, 17:25)
«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» приголомшила суперниць ще у дебюті гри – 7:0, тим самим повністю закривши питання готовності до боротьби за позитивний результат. Втім, вінницький колектив на чолі із Юлією Якушєвою завжди славився своїми бійцівськими якостями. Господарки включились у погоню та змусили запоріжанок починати все спочатку – 12:12. Рівновагу гравчині «Добродія-Медуніверситет-ШВСМ» втримали ненадовго, адже після результату 15:15 наші дівчата зуміли знову видати вражаючий спурт у 7:0 – 22:15 та не свого вже не втратили.
У другій партії тотальна перевага запоріжанок не викликала жодних сумнівів. Наша команда переважала суперниць буквально у всіх компонентах гри, наслідком чого стала більш ніж переконлива перемога у сеті – 25:12.
Третя партія залишилась за господарками, які виглядали більш зібраними. Втім, будемо вважати, що тим часом тренерський штаб «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ», напевно, економив сили своїх підлеглих для розв’язки у наступному сеті. За великим рахунком все так і відбулося.
Четверта партія розпочалась за рівної боротьби – 7:7, потім на деякий час запоріжанки заволоділи незначною перевагою – 12:8, проте вінницьким дівчатам вдалося знову зрівняти результат – 14:14. Гарій Єґіазаров зупинив гру «хвилиною», а після перепочинку та коректив головкома, запоріжанки розтрощили суперниць. Це була справжня феєрія, котра звісно додала запорізьким вболівальникам позитивного настрою перед новорічними святами, а самим дівчатам наснаги у подальшій боротьби за національні трофеї.
Прес-служба ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»