Волейболістки «Орбіти» поступаються «Аланті» у кубкових перегонах

“Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ”  у Кам’янському проводить матчі 2 етапу Кубка України.

У першому матчі команда Гарія Єгіазарова мала зустрічатися з “Олімпія-ДЮСШ №2”, але матч  не відбувся через те, що суперниці запоріжанок не прибули до СК «Прометей».
Наступним опонентом стала дніпропетровська  “Аланта”. Команди видали валідольний поєдинок, у котрому спортивна Фортуна була більш схильною до підлеглих Артема Дихтяренка. За винятком третьої партії, коли дніпрянки виглядали стовідсотковими господарками ігрової ситуації, у решті сетів боротьба точилась на рівних.
6.11.2021
Кам’янське. СК “Прометей”.
Волейбол. Кубок України. 2 етап.
“Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” (Запоріжжя) — “Аланта” (Дніпро) 1:3 (18:25, 25:18, 16:25, 27:29)
У першій партії запоріжанки із незначною перевагою деякий час лідирували у рахунку (12:10, 14:12). Втім, наприкінці сету «Аланта», після рівного результату 17:17, за рахунок кремезних блоків, зуміла переломити хід зустрічі на власну користь – 25:18.
У другому сеті суперниці помінялись ролями – тепер тон почали задавати дніпрянки 9:5, але волейболісткам запорізького клубу вдалося відіграти відставання та впевнено дотиснути «Аланту» у кінцівці – 25:18.
Третій ігровий відрізок зустрічі, якщо чесно, згадувати особливого бажання немає. Об’єктивності заради, віддамо належне дніпрянкам, які третій сет провели дійсно із необхідним настроєм, тим часом, як запроріжанки більш-менш «прокинулись» за десятиочкового відставання – 6:16. Натомість, відзначимо і дії дружини Гарія Єґіазарова, котра не здалася та билася до останнього. 16:25, на користь «Аланти».
Боротьбою нервів видався четвертий сет. І цього разу «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» спочатку захопила лідерство та повела – 10:6. «Аланта» постійно тиснула та врешті-решт підтягнулася у рахунку – спочатку 11:11, потім 17:17 і 20:20. Підлеглі Артема Дихтяренка мали всі шанси завершувати гру – 24:22, але наші дівчата загострили інтригу до максимальної позначки – 24:24 та згодом все ж програли на більше-менше – 27:29. 1:3 на користь суперниць у підсумку.
Гарій Єґіазаров (головний тренер ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»):
«За такої кількості помилок важко розраховувати на позитивний результат. Сьогодні ми не нав’язали боротьбу у жодному елементі – не виконали установку ані у «подачі», ані у «блоці», не кажучи про низький відсоток дій в атаці.
— Чи мав би допомогти нам відчути певний ігровий тонус поєдинок із франківською командою, котрий повинен був відбутись вчора?
— Ні. У цьому немає жодних проблем. Проблематика передусім таїться у психології гравчинь. Тому, що на тренуванні вони демонструють одне, а у грі зовсім інше.
— Наскільки важливим стане завтрашній поєдинок проти господарок?
— Звісно, тут все зрозуміло. Завтрашній матч дасть відповідь на питання, хто саме вийде з нашої групи у наступний етап Кубку країни. «Аланта» вже забронювала собі позицію лідера групи, а нам тепер слід докласти зусиль аби посісти друге прохідне місце».
Афіша
7.11.2021 (неділя)
Кам’янське. СК “Прометей”.
Волейбол. Кубок України. 2 етап.
Академія “Прометей” (Дніпропетровська область) — “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” (Запоріжжя)
Початок — 11:00
Прес-служба “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ”