У Бердянську відбувся традиційний старт з боксу «Азовський ринг»

Ці змагання проводяться вже вп’яте. Виключенням став лише минулий рік. Тоді за причин жорсткого карантину скасовувалися або переносилися усі старти. Тим не менш перерва не позначилася на популярності Азовського рингу серед представників інших регіонів.

Карантин позначився і на фінансовій складовій організації. Проводити змагання стало важче. Цього разу на допомогу оргкомітету прийшли небайдужі люди. Причому не тільки місцеві прихильники боксу, а й меценати з Дніпра та Запоріжжя.

Турнір завжди проводиться для наймолодших спортсменів. Цього разу найбільш дорослою віковою категорією став 2008-й рік народження. Тому сюди приїздять тренери, які працюють саме з цією малечею. Одна з тих команд, що не пропустила жодного старту — «Українськ» Донецької області. Участю в змаганнях тренер Віталій Нєшин вбиває одразу кількох зайців — оздоровити дітей та отримати безцінний досвід.

Таку ж мету ставив перед собою та своїми учнями тренер балабинської школи «Джеб» Євген Парфьонов. Його спортсмени повернулися до залу після півторамісячної перерви. Тож він не ставив завдань будь-що перемагати. Один з тих, хто вийшов на ринг — Данило Кириченко. Перший поєдинок, хоча і виграний, показав, що пауза привнесла певні складнощі в його роботу.

На цих змаганнях Данило Кириченко зміг здобути золоту нагороду. Настапним стартом для наших спортсменів буде міжнародний турнір «Азовець», що відбудеться наприкінці серпня в Кирилівці. Усі головні змагання розпочнуться восени.