Двоє запорізьких легкоатлетів претендують на перемогу в конкурсі Gathletics Awards 2020  

 

Один з провідних легкоатлетичних сайтів України, «Жорстка Атлетика» оголосив номінантів  традиційного конкурсу Gathletics Awards 2020. Мета якого  – визначення найкращих атлетів року. Цього разу переможців обиратимуть у чотирьох карколомних номінаціях. В діох з них претендують на перше місце представники Федерації легкої атлетики Запорізької області.

В номінації «Небувалий прорив року» фігурує Вікторія Ратнікова. Ось що пише про неї «Жорстка Атлетика»:

 «У 20-річному віці в Україні 7,21 не біг ніхто, крім Жанни Блок” – так охарактеризував цей прорив на 60-метрівці тренер спортсменки Костянтин Рурак. Ми ж лише додамо, що Вікторія покращила особистий рекорд одразу на 11 сотих, виконала норматив МСМК та здобула золоті нагороди національних першостей взимку та влітку. На додаток, ще й стала єдиною українкою, якій підкорився і норматив на 60 м на скасований зимовий чемпіонат світу».

 

В номінації «Непохитна безкомпромісність року», підтримуйте капітана збірної Запорізької області, багатоборця Олексія Касьянова:

«Якось Жорстка Атлетика назвала Олексія “людиною-легкоатлетичним оркестром”! Так от, цей оркестр настільки вправно і вміло роками продовжує відтворювати твір під назвою багатоборство, що просто перехоплює подих. І хай виникають труднощі, травми, та цей багатоборець продовжує відточувати та відшліфовувати свої вміння, показувати результати екстракласу! Як результат: у 2020 за ним перемога на ЧУ з сумою 7716 балів та бронза на турнірі у Таллінні», — так представляють Олексія у цій номінації журналісти видання.

 

Віддати свій голос за запорізьких легкоатлетів можна за ПОСИЛАННЯМ.

Голосування триватиме до 23:59 23-го січня 2021 року!

 

 

 

.