На запорізьких легкоатлетів чекає насичений весняний сезон

 

 

Сьогодні відбулася тренерська рада Федерації легкої атлетики Запорізької області. На засіданні, участь в якому взяла помічних президента ФЛАЗО Михайла Букрєєва, Фатіма Тисячник , обговорили нагальні питання і проблеми, а також підготовку до найближчих заходів в календарі федерації.

Так вже цієї п’ятниці, 5 квітня, запорізькі легкоатлети візьмуть участь у фізкультурно-оздоровчому заході «Руханка», присвяченому до Всесвітнього Дня здоров’я. Разом з представниками інших видів спорту, школярами, студентами і військовими, легкоатлети проведуть масову зарядку, на площі біля Запорізької обласної державної адміністрації.

А вже 13 квітня сезон змагань на відкритому повітрі стартує на стадіоні СК «Мотор-Січ» — легкоатлети Запоріжжя, Енергодара, Мелітополя та Поліг, змагатимуться за нагороди «Відкритої першості на призи «Мотор-Січ». Змагання будуть відбірковими до Командного чемпіонату України серед юнаків (2002 р.н. та молодші), що 22-24 квітня відбудуться у Кропивницькому.

Ще один масштабний захід чекає на любителів «королеви спорту» наприкінці весни – 25 травня в Мелітополі, на оновленому стадіоні «Спартак» імені Олега Олексенка, вперше відбудуться змагання національного масштабу — Чемпіонат України з бігу на 10 000 метрів серед дорослих, молоді та юніорів, а також серед клубів. Організатори обіцяють безпрецедентний для української легкої атлетики  призовий фонд у 100 тисяч гривень!

Я бачимо, спортивна весна обіцяє бути цікавою! Бажаємо, аби вона була ще й успішною для спортсменів і тренерів ФЛАЗО! А за новинами стежте на нашій сторінці та на сайті zasport.zp.ua

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області