«Орбіта» розпочинає новий сезон в Суперлізі з перемоги

Стартував новий сезон у жіночій волейбольній суперлізі. Запорізька «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» розпочала чемпіонат на виїзді, граючи проти дебютанта елітного дивізіону – «Атланта» з Дніпропетровщини.

«Аланта» — «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» — 0:3 (15:25, 13:25, 23:25)

Як повідомляє прес-служба ГО ФВУ, протягом усього матчу підопічні Гарія Єгіазарова володіли помітною перевагою, значно розважливіше відпрацьовуючи в усіх компонентах гри. Дніпрянкам не вдалося ні вибити з прийому Вікторію Ніколайчук і компанію, ні перевершити запоріжанок у діях під сіткою, ні шокувати їх ейсами. Натомість, Вікторія Савченко (загалом набрала 15 очок), Наталія Луханіна (13 очок) та Лідія Лучко (11 очок), користуючись вивіреними передачами досвідченої зв’язуючої Юлії Богмацер, своїх нагод здебільшого не втрачали. І хоча у третьому сеті Валерія Соболь (загалом на її рахунку 11 очок) та Юлія Литвиненко (10 очок) відчайдушно намагалися залишити її за «Алантою», довести до успішного завершення свою перевагу за рахунку 20:18 їм не вдалося. Вирішальну крапку у поєдинку чітким «пострілом» поставила Наталія Луханіна,

Наступну гру запоріжанки також проведуть на виїзді – 19 вересня в Івано-Франківську, проти ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ». А перший домашній матч «Орбіти» заплановано на 9 жовтня – у рідному СК ЗНУ команда прийматиме «Волинь-Університет-ОДЮСШ».