В Запоріжжі відкрили новий боксерський сезон (фото)

box_alekseevskiy (32)У Запоріжжі стартували перші в новому році змагання з боксу. Честь відкривати календар випала хлопцям 2003-2004 років народження, які розігрують медалі чемпіонату міста. Вперше такі змагання проводять на ринзі спортивного клубу «Олексієвський».

 

Аби урочисто відкрити новий боксерський сезон на чемпіонат міста завітали керівники міста, спортивний актив регіону і прихильники єдиноборства. Не пропустили старт боксерського сезону і представники Асоціації спортивних організацій, яка традиційно приділяє чимало уваги розвитку боксу у Запоріжжі.

 

Розпочинають з приємної процедури – відзначають тренерів, вихованці яких протягом минулого року демонстрували високі результати на місцевих та національних змаганнях, вручивши грошові премії від міської  федерації боксу, ліги боксерських клубів Запорізької області та Асоціації спортивних організацій.

 

Наставник Андрій Яковенко отримав премію з рук президента запорізької міської федерації боксу Володимира Сосновського.

 

Член правління Асоціації спортивних організацій Владислав Ковпак вручив відзнаку Руслану Шпитальову.

 

Тренера Антона Жукова привітав віце-президент запорізької міської федерації боксу Сергій Петренко.

 

Голова правління спортивного клубу «ХортА» Антон Карнаух вручив премію

Артему Чередніченко.

 

Не забула про своїх друзів і запорізька міська федерація боксу. За допомогу у розвитку цього виду спорту пам’ятні подарунки вручили Антону Карнауху, директору СК «Олексієвський» Андрію Васильченку та голові правління АКБ «Індустріалбанк» Михайлу Букрєєву.

 

Відзначимо що участь в чемпіонаті міста, що відкриває календар місцевих змагань на 2017 рік, беруть більше шістдесяти спортсменів, які представляють  всі школи і клуби обласного центру.

 

Змагання чемпіонату міста триватимуть у суботу та неділю. Початок поєдинків об 11-й годині.

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]


[/smart-grid]