«Металург» не зумів перемогти «Черкащину»

На «Славутич-Арені» команди розписали мирову в перенесеному матчі чемпіонату Першої ліги

26.07.2020. Перша ліга. 23 тур. Стадіон «Славутич-Арена». МФК «Металург» – ФК «Черкащина» 1:1 (1:1)

Голи: Сачко (34) – Малєй (27)

Стартові склади:
Металург: Петриченко, Сухіна, Сухар, Кравченко, Бєлоусов, Крапивний, Трояновський, Сачко, Шалфєєв, Могильний, Сидоров
Головний тренер: Олексій Годін

Черкащина: Старченко, Олійник, Дмитренко, Лухтанов, Діонг, Долгий, Георгієв, Малєй, Грисьо, Цурупін, Тарануха
Головний тренер: Денис Маринчук

Поєдинок проти останньої команди чемпіонату був дуже важливим з турнірної точки зору для «Металурга». Перемога могла наблизити запоріжців на відстань чотирьох очок від рятівної позиції у боротьбі за збереження прописки в Першій лізі. Настрою додавав успішний результат попереднього туру з «Авангардом», проте той факт, що підопічні Олексія Годіна проводили третій матч впродовж тижня, все-таки дався взнаки.

Гості відкрили рахунок у середині першого тайму. Юрій Малєй потужно пробив з-за меж штрафного, не залишивши шансів Богдану Петриченку. На цей епізод «Металург» швидко відповів своїм голом. Навісну передачу ударом головою замкнув Юрій Сачко.

Після перерви команди продовжували грати на перемогу. «Черкащина» побудувала гру на контратаках і могла розраховувати на успіх. Запоріжцям не вистачило свіжості, щоб спробувати таки вирвати перемогу. Заміни не давали бажаного ефекту, хоча тренерський штаб «Металурга» пішов ва-банк, зігравши з двома форвардами.

Нічия стала справедливим результатом, гості заслужили на довгоочікувані набрані очки, а от «Металург» двох балів відверто не дорахувався, щоб продовжити погоню за рятівною позицією в чемпіонаті. Наступний матч «Металурга» відбудеться в Луцьку проти «Волині» 29 липня.

 

Прес-слудба МФК «Металург»