Футболісти ДЮСШ «Металург» готуються до старту у Кубку ДЮФЛУ

football 3 лютого 2017 року стартує другий традиційний юнацький турнір з футболу «Зимовий Кубок ДЮФЛУ».

Учасниками змагань будуть тридцять п’ять команд представників кращих дитячо-юнацьких футбольних шкіл України, сформованих з гравців 2001 р.н.
За почесний трофей на футбольних полях Києва, смт. Щасливого, Стрия, Львова, Одеси, Дніпра, Маріуполя та Харкова боротимуться команди СДЮСШОР (Ужгород), «Карпати» (Львів), ДЮСШ «Мункач» (Мукачево), «Ніка» (Івано-Франківськ), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «УФК-Карпати» (Львів), «Львів», «BRW-BIK» (Володимир-Волинський), «Скала» (Моршин), «Буковина» (Чернівці), «Динамо» (Київ), ОК ім. І. Піддубного (Київ), збірна міста Києва, КДЮСШ-Арсенал (смт. Щасливе), «Локомотив» (Київ), «Шахтар» (Донецьк), ДЮСШ-15 (Київ), «Юність» (Чернігів), «Чорноморець» (Одеса), «Арсенал-Київ» (Київ), ДЮСШ-11 «Чорноморець» (Одеса), «Дніпро» (Дніпро), ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя), «УФК-Олімпік» (Харків), «Металіст» (Харків), УФК (Дніпро), «Іллічівець» (Маріуполь), «Азовсталь» (Маріуполь), «Інтер» (Дніпро), ДЮФШ «Ворскла» (Полтава), «Кремінь» (Кременчук), та «Торпедо-ВУФК» (Миколаїв).
За Регламентом, на першому етапі змагань команди за територіальним принципом розподіляються на вісім підгруп. Вихованці запорізької ДЮСШ «Металург» (тренери Іван Богатир, Григорій Негірьов) на цьому етапі гратимуть в Маріуполі разом з місцевими командами «Іллічівець», «Азовсталь» та донецьким «Шахтарем-2002».
На другому етапі команди, які зайняли перше і друге місце, грають стикові матчі, а далі переможці стикових матчів потрапляють у фінал змагань, який відбудеться з 8 по 12 березня 2017 року у Конча-Заспі (манеж) та смт. Щасливе Київської області.
Традиційний юнацький турнір з футболу «Зимовий Кубок ДЮФЛУ» проводиться в Україні з 2016 року. У дебютному розіграшу брали участь тридцять три кращі дитячо-юнацькі футбольні школи України. Першим володарем Кубку стала ДЮФШ ФК «Динамо» (Київ), яка у фінальному матчі з рахунком 2:1 здолала однолітків з «УФК-Карпати» (Львів).
ЗОФФ за матеріалами офіційного сайту ФФУ