Запорізька легкоатлетка Катерина Климюк стала третьою в онлайн-батлі 5vs400

 

Завершився онлайн-батл 5vs400, який протягом місяця тривав між п’ятьма українськими спортсменками, які спеціалізуються в бігу на 400 м.  У серії онлайн-змагань протягом місяця  взяли участь Ольга Ляхова, Анна Рижикова, Катерина Климюк, Вікторія Ткачук та Аліна Логвиненко.

Щотижня кожна зі спортсменок заявляла завдання для своїх суперниць. Онлайн-баттл почався з бігу на 1 км, потім були багатоскоки і “жабки”, 3х60 метрів, а на п’ятому етапі учасниці бігли 300 метрів. Саме таке завдання для себе і суперниць обрала запорізька легкоатлетка Катерина Климюк. Аліна Логвиненко подолала їх за 37,5 с. Анна Рижикова показала другий час 37,79 с, Катерина Климюк була третьою 37,97 с. Вікторія Ткачук (38,06 с) і Ольга Ляхова (38,23 с) посіли четверте і п’яте місця відповідно.

Зазначимо, що Катерина Климюк була переможницею першого етапу батлу, посіла четверте місце на другому і третьому етапах, і була третьою у четвертому та п’ятому конкурсах. За підсумком усіх етапів запорізька легкоатлетка посіла третє місце. Абсолютною переможницею стала Аліна Логвиненко, яка виграла три з п’яти етапів, включаючи заключний.

-Ця ідея мені надзвичайно сподобалася було дуже багато крутих емоцій і враженнь, але дуже сумно що все це закінчується, і тепер мені доведеться повернутися до свого буденного життя в лісі, — сказала Катерина Климюк по завершенню змагань, натякаючи на те, що за відсутності легкоатлетичного стадіону в її рідному місті Рівному, доводиться тренуватися в польових умовах.