У Запоріжжі провели тренування з карате просто неба

«Здорова нація – здорові діти» – під таким гаслом пройшов захід, в рамках якого запорізькі каратисти спортивного клубу «KATANA DOJO» провели відкрите тренування та показові виступи з одним з найвидовщних розділів карате тамішиварі (перебиття предметів). Під «гарячу руку» семпая цього разу потрапили газобетоні блоки та черепиця.

Загалом у заході взяли участь близько п’яти десятків дітей і що приємно зауважити, більшість це глядачі. Адже фактично спорт у Тепличному можна побачити лишень по телевізору. Жодних секцій тут немає.

 

«Мешканці с. Тепличне також як Військове містечко знаходяться далеко від центру, є деякі незручності у транспортному сполученні. Через що вони залишились сам на сам зі своїми потребами, я маю на увазі усі розважальні та спортивні заклади, які так потрібні підростаючому поколінню. Вони не всі мають змогу виїхати у місто та привезти дітей у секції, кружки та таке інше, які вони хочуть. Тому ми вирішили підтримати мешканців які там проживають. Можливо це буде прикладом для інших тренерів, вчителів які зможуть провести свої навчально-розвиваючі уроки. Таким чином і ми розвиваємо Кіокушин каратє в регіонах та районах нашого міста. Мені особисто дуже приємно бачити сіяючи очі дітей, які приходять на тренування та захопленно займаються спортом», – розповідає керівник спортивного клубу «KATANA DOJO» Олександр Новіков.

 

Через карантин кількість змагань значно зменшилася, проте підтримувати себе у формі є потреба завжди, кажуть спортсмени, тим паче зараз. Малеча, як і наставники плекаю надію, що гості залишилися задоволеними навіть попри те що дощ трохи завадив покати усю підготовлену програму.

 

«Всі промокли але були задоволені та щасливі, це найважливіше. Ми отримали масу позитивних емоцій. Дякуємо всім хто нас підтримав, та допоміг у організації цього тренування. Дякуємо нашим партнерам. Дякуємо батькам та спортсменам за підтримку», – резюмував керівник спортивного клубу «KATANA DOJO» Олександр Новіков.

 

Анна Черевата