«Ярмарок спорту 2020» відбудеться в форматі онлайн

 

Наприкінці травня цього року у Запоріжжі мав відбутися шостий за ліком «Ярмарок спорту». Мета цього фестивалю —  познайомити запоріжців із різними видами спорту, що культивуються в регіоні та колективами, які їх представляють, та допомогти обрати собі заняття до вподоби.

Через ситуацію що склалася в країні, організатори «Ярмарку спорту», Асоціація спортивних організацій, прийняли рішення провести фестиваль в новому форматі. Мета залишається незмінною – якомога краще презентувати широкому загалу різні види спорту. А от реалізація, через карантин, відбудеться в новому форматі. Цього разу клуби, федерації та спортивні колективи запрошують  знімати онлайн заняття зі свого виду спорту чи фізичної активності (зарядка, гімнастика, поради у галузі ЗОЖ) і таким чином залучати широку аудиторію до активного способу життя не виходячи з дому! Всі відео-роботи буде розміщено в мережі інтернет, і та, яка приверне найбільшу увагу і набере найбільшу кількість голосів, стане переможцем «Ярмарку спорту 2020», а її автори отримають грошову винагороду від АСО в 10 тисяч гривень!

-Якщо кількість учасників перетне 30 — то ми створимо 2 місце з грошовим призом у розмірі п`ять тисяч гривень. Ну а якщо кількість учасників сягатиме понад 70 — то за третє місце буде приз у сумі три тисячі гривень. Тож презентуйте вид спорту, родзинку занять, рекламуйте свій клуб — реалізуйте будь-яку власну фантазію, та беріть участь у віртуальному «Ярмарку спорту», —  розповідає голова правління Асоціації спортивних організацій, Антон Карнаух.

Ми пропонуємо створити відео контент, який може безпечно (дистанційно) познайомити містян та усіх українців з вашими  тренуваннями, он-лайн уроками,  ЗОЖ порадами та консультаціями,  зарядками,  родзинками. Розкажіть про ваші перемоги, чемпіонів та тренерів. Або допоможіть глядачам розширити знання в галузі ЗОЖ, медитацій, дієт,  пружності м’язів тощо, — каже член правління АСО Інна Пенчук, — Усі ваші відео ми презентуємо на наших платформах, дружніх медіа, найкращі — увійдуть до ефірів на місцевому телебаченні.

Умови до відео роликів: хронометраж — до 3 хвилин, використовувати лише власне відео (не з інтернету), можна знімати на камеру чи телефон, але якість має бути такою, щоби було зрозуміло глядачу. Якщо вирішите накладати музику — беріть лише ту, що у відкритому доступі без авторських прав. Докладніше можна дізнатися у оргкомітету «Ярмарку спорту», або на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/yasport2015/