У Гуляйполі відкрито нову школу боксу (відео)

 

Бокс поступово розширює свою географію у Запорізькій області , днями ще один просторий професійний зал відкрився у Гуляйполі. Грандіозна для місцевого спорту подія відбулася спільними зусиллями місцевої влади і меценатів. Міська влада виділила під школу боксу приміщення, а обладнання було придбано стараннями місцевої родини бізнесменів Сергія та Ярослава Курманів, які виділили це  600 тисяч гривень.

  • Обладнали приміщення у 75 квадратів, повністю замінили напольне покриття. Закупили все що необхідно – груші, мішки, дзеркала, інший інвентар. Тепер тут займатимуться п8ять груп дітей віко від 5 до 14 років, це близько 90 спортсменів. Раніше тренувалися у приміщенні будинку культури, умови були м’яко кажучи не дуже, – розповідає тренер гуляйпільської секції боксу Віталій Мансуров.

Гостем урочистого відкриття нової зали став президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський, який також докладає чимало зусиль для збільшення кількості боксерських залів в регіоні.

  • Сьогодні ми бачимо приклад співпраці влади і меценатів, який дав такий чудовий результат, як цей зал боксу. Спільними зусиллями близько сотні юних спортсменів отримали якісне місце для тренувань. Бокс в Гуляйполі зараз набирає обертів, підростають молоді талановиті боксери, і я впевнений, такі умови тренування  підвищать їх спортивну мотивацію та результати, — розповів став президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський.