Галина Тарасова – бронзова призерка абсолютного чемпіонату України з дзюдо

Минулих вихідних визначилися переможці та призери Відкритого Абсолютного Чемпіонату України з дзюдо серед чоловіків і жінок. Цей старт вже третій рік поспіль проходив у Дніпрі. Та зібрав53 спортсмена з України, Азербайджану і Грузії.

Змагання проходили у категоріях OPEN серед чоловіків та жінок, а також у спеціальній ваговій категорії, визначеній організаторами -73 кг. Окрім нагород учасники розіграли призовий фонд від організаторів Федерації дзюдо Дніпропетровської області — 30 000 доларів.

Другий рік поспіль медаль престижних змагань приносить Запорізькій області Галина Тарасова. Як і торік вихованка Євгена Брехова зуміла порадувати бронзовою нагородою. Зазначимо, що жінки змагалися за коловою системою, а золото знов виборола екс-українка з Азербайджану Ірина Кіндзерська, яка здолала в фіналі Єлизавету Каланіну.

В абсолютній вазі у чоловіків успішно виступив молодий запоріжець Данило Гуцол, який посів п’яте місце серед 20 конкурентів, а Віталій Шепель став дев’ятим. У спеціальній категорії до 70 кг, сьомим став Олександр Мойсей.

«ЗА!спорт»