Запоріжці здобули два золота і срібло на чемпіонату України з легкоатлетичного двоєборства

 

Лазурне (Херсонська область) приймає Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного багатоборства серед юнаків та Відкритий чемпіонат АР Крим та міста Севастополя з легкоатлетичного багатоборства серед юнаків. У перший день в змаганнях юнаків до 16 років, в двоєборстві 100+200 м перемогу здобув вихованець Андрія Новицького – Генадій Макшанцев. Причому на обох дистанціях запоріжець не лише лідирував, а й встановив нові особисті рекорди — 12.06 та 24.07 сек відповідно.

У цій же віковій категорії на п’ятому місці завершила змагання Оксана Сагань. Дівчина, яку тренує Ірина Литовченко, показала четвертий результат в бігу на 100 м — 14.51 сек та сьомий 200-метрівці — 29.97 сек. Обидва результати для Оксани також стали новими Personal best.

У другий день змагань успішний почин представника Федерації легкої атлетики Запорізької області, Генадія Макшанцева, який вчора виграв двоєборство 100+200 м, підтримала ще одна запоріжанка – Анна Бобровник.

Вихованка Миколи Кардача виступала в двоєборстві стрибки у висоту + біг 100м. В обох видах  Анна встановила нові особисті рекорди, у секторі стрибків у висоту підкоривши планку 1 м 56 см, а 100-метрівку пробігла з результатом 13.88 сек, і за сумою набраних очок посіла перше місце!

Інша вихованка Миколи Івановича, Вероніка Крамаренко, у цьому ж виді двоєборства була другою. У секторі стрибків у висоту результат дівчини 1 м 56 см, а у бігу на 100 м — 14.44 сек.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області