Дмитро Замотаєв вчетверте став чемпіоном України з боксу

 

В Маріуполі відбувся Чемпіонат України з боксу серед чоловіків. Протягом семи змагальних днів найкращі боксери нашої держави змагалися не лише за нагороди, а й за місця в Національній збірній України, яка вже з 2020 року розпочне боротьбу за ліцензії на Олімпійські ігри Токіо-2020.

Запорізьку область представили на чемпіонаті України шестеро спортсменів. Дістатися п’єдесталу вдалося найдосвідченішому представнику запорізької команди – Заслуженому майстру спорту України Дмитру Замотаєву.  У ваговій категорії 52 кг Дмитро переміг киянина Андрія Єфимовича  та львів’янина Назара Куротчина. А у фіналі переконливо (всупереч суддівським симпатіям) переміг дончанина Ростислава Білостоцького. Таким чином вихованець ЗТУ Олександра Трюхіна вчетверте в своїй кар’єри став чемпіоном України!

П’яте місце у ваговій категорії 57 кг Анджело Йованович. Решта запоріжців програла у стартових поєдинках. В командному заліку чемпіонату України Запорізька область, завдяки золоту Дмитра Замотаєва, розділила п’яту позицію зі збірною Чернівців.

 

«ЗА!спорт»