Запоріжець Олександр Ляпін виборов три золота ветеранського чемпіонату світу з академічного веслування

Понад п’ять тисяч учасників боролися за медалі чемпіонату світу з академічного веслування серед майстрів, що проходив у Будапешті. Блискуче виступив на змаганнях флагман ветеранського веслування Запоріжжя Олександр Ляпін – на чемпіонаті світу майстер виборов три медалі!

Чемпіоном світу Олександр став у складі парної четвірки (категорія D), парної двійки разом з чемпіоном і рекордсменом світу Артемом Морозовим (категорія С), та у змішаній двійці парній (категорія С mix).

 

  • Не можу відмовити собі у задоволенні і перерахую склад сузір’я НАШОЇ КОМАНДИ! Артем Морозов-Чемпіон Світу, Наташа Рижкова — призер етапів Кубка світу, Ваш покірний слуга, Олег Ликов -призер Олімпійських Ігор, Катя Футрик -Олімпійська Чемпіонка і Юра Дюков-Засновник і беззмінний керівник нашої команди. Це просто команда моєї мрії. !!! Для мене велика честь бути її частиною! — поділився враженнями від виступу на чемпіонаті світу серед майстрів Олександр Ляпін.

 

Зазначимо, що нинішній сезон видався успішним для запоріжця. Напередодні він здобув чотири медалі на Європейських Іграх майстрів. А загалом в колекції спортсмена після цих змагань у Будапешті, опинилося 17 золотих медалей ветеранських чемпіонатів світу!

 

Читайте також: Запоріжець Олександр Ляпін став 14-разовим чемпіоном світу з академічного веслування серед майстрів