Збірна України з футболу вперше проведе матч у Запоріжжі

 

Цієї осені збірна України з футболу проведе два товариські матчі — проти збірних Нігерії та Естонії. Перший прийматиме 10 вересня Дніпро, другий — 14 листопада Запоріжжя.

 

Відзначимо, що для Запоріжжя це подія історична – основна національна збірна з футболу зіграє в нашому місті в перше. Чому для матчу було обрано саме стадіон «Славутич-Арена», прокоментував президент УАФ Андрій Павелко.

 

«Цього року в Запоріжжі пройшла ціла плеяда футбольних подій — виїзний конгрес, фінал Кубка України. Родзинкою ж стане матч національної збірної України проти Естонії. Це можливість подякувати запорізьким уболівальникам за теплий прийом на фіналі Кубка, за футбольну славу дитячо-юнацького футболу Запорізької області і за все заслуги перед молодіжними збірними, які завжди любили грати в Запоріжжі», — заявив Павелко.

 

Довідково:

У рейтингу ФІФА збірна Естонії займає соте місце.

В своїй історії збірна України чотири рази зустрічалася з естонцями і кожного разу святкувала перемогу. Більш того, забивши прибалтам десять м’ячів, наша команда не пропустила поки жодного.

Запоріжжя стане восьмим українським містом, яке прийме поєдинок збірної України. До цього свої матчі вона вже проводила в Ужгороді, Києві, Одесі, Львові, Харкові, Донецьку та Дніпрі.