МФК «Металург» підписав кращого бомбардира Другої ліги Костянтина Чернія

Екс-гравець кременчуцького «Кременя» підсилив лінію атаки запорізького клубу. У минулому сезоні Костянтин Черній у Другій лізі забив 20 голів у 26 матчах. Саме на його рахунку переможний гол у «золотому» матчі за звання абсолютного чемпіона Другої ліги, коли «Кремінь» обіграв «Минай» 1:0.

Протягом своєї кар’єри 26-річний футболіст виступав у таких клубах як «Іллічівець-2», «Сталь» (Кам’янське), «Енергія» (Нова Каховка), «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка). Влітку цього року Черній покинув розташування чемпіона Другої ліги та вирішив спробувати свої сили у Вищій лізі чемпіонату Латвії у складі «Валмієри», але співпраця виявилася короткочасною.

Цікаво, що свого часу, виступаючи у Другій лізі, цей гравець діяв на позиції центрального захисника, але коли в «Енергії» з Нової Каховки з’явилася проблема з форвардами, потужного футболіста (192 см, 78 кг) перевели у напад і він почав стабільно забивати голи.

Дебютувати за «Металург» Костянтин Черній може вже завтра у матчі проти своєї колишньої команди. Чекаємо на гол, Костянтине!

 

Прес-служба МФК «Металург»