БК «Запоріжжя» підписав двох новачків

 

Перед початком сезону-2018/19 склад БК «Запоріжжя» поповнили два форварди — Андрій Мироненко і Олександр Тарасенко.

 

23-річний Андрій Мироненко починав минулий чемпіонат Суперліги у складі запорізького колективу на правах оренди з «Дніпра», але після серії вдалих матчів під керівництвом Валерія Плеханова повернувся в розташування «річковиків», з якими став срібним призером турніру. В цілому форвард відіграв в Суперлізі 30 поєдинків за БК «Запоріжжя» і БК «Дніпро», в яких набирав в середньому 4,8 очка і 3,3 підбирання за 14,2 хвилини ігрового часу. У 6-ти матчах, які Андрій встиг відіграти за запорізький клуб, він набирав в середньому 11 очок та 5,7 підбирання за 27,4 ігрового часу. Також, під час висупу за БК «Запоріжжя», Мироненко був обраний до п’ятірки найкращих гравців тижня Суперліги Парі-Матч.

 

Попереднім місцем роботи 22-річного Олександра Тарасенко був харківський Політехнік. У 22 поєдинках Суперліги екс-гравець молодіжної збірної України проводив на майданчику в середньому 14,3 хвилини, набираючи 4,1 очка і 3,0 підбирання.

 

Таким чином, наразі у складі БК «Запоріжжя» тренуються такі гравці: Максим Теряник, Антон Буц, Юрій Кондраков, брати Вадим та Віталій Бикови, Станіслав Овдєєнко, Андрій Мироненко та Олександр Тарасенко. Наступного тижня до тренувань приєднається центровий Валерій Анісімов. Американський легіонер Майкл Холтон приїде до Запоріжжя наприкінці серпня. Ще з двома іноземними гравцями наразі ведуться перемовини.

 

Прес-служба БК «Запоріжжя»