На «Гран-прі» у Кропивницькому запорізькі дівчата здобули всі медалі в бігу на 200 м

 

158 спортсменів з 19 областей України і навіть гості з Білорусі, взяли участь у 2 турі Всеукраїнських змагань з легкої атлетики «Гран-прі», що проходили у Кропивницькому. Чудовий результат показали на змаганнях запоріжці, яким вдалося вибороти вісім нагород!

На дистанції 100 м у жінок перемогу, с кращим результатом поточного сезону 11.76 сек, святкувала Вікторія Ратнікова (тренери — Рурак К.М., Рурак О.В.). четверте місце у фіналі посіла вихованка цих же наставників – Інга Наникіна (12.51).

У чоловіків другим на 100-метріці фінішував Роман Кравцов 10.76 (Рурак К.М., Рурак О.В.). Також зумів пробитися до фіналу наш Андрій Васильєв, який тільки повертається на доріжки після травми, у вирішальному забігу запоріжець показав восьмий результат (11.06).

У жінок в бігу на 200 м весь пєедестал пошани був за запорізькими дівчатами. Перше місце посіла Катерина Климюк (Рурак К.М., Дубіч В.П.) — 24.37 сек. Другою була Анастасія Бризгіна (Рурак К.М., Рурак О.В.) — 24.42 сек. Третьою прибігла Інга Наникіна (Рурак О.В., Рурак К.М.) — 26.08 сек.

Біг на 400 м у чоловіків виграв Микита Барабанов (Рурак К.М., Рурак О.В) з особистим рекордом 47.92 сек, і виконанням нормативу на юнацький чемпіонат Європи!

У жінок на дистанції 800 м вперше стартувала на національних змаганнях після декретної відпустки Анастасія Рємєнь (Рурак К.М., Перегінець М.І.), повернення відбулося – спортсменка потрапила до призової трійки, посівши третє місце — 2:09.32.

У секторі стрибків у довжину друге місце у дівчат посіла Єлизавета Бабій (Бабій В.Г., Горбаченко Ю.С.), яка в кращій спробі показала результат 6 м 06 см. Крім того запоріжанка зупинилася за крок від медалі у потрійному стрибку, де стала четвертою, з результатом 13 м 08 см.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області